Diensten


Dozend is een gespecialiseerd advies- en detacheringsbureau voor organisaties werkzaam in het onderwijs. Onze dienstverlening is verdeeld in de volgende werkgebieden:

Detachering

Wij bieden u actief de mogelijkheid om uw team tijdelijk te versterken met kwalitatief goede talenten, die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Detachering wordt steeds meer erkend als waardevol, voor zowel de werknemer als de organisatie.

Wij vinden het van groot belang dat onze kandidaten precies passen binnen uw organisatie. Daarvoor bieden wij u een gericht onderzoek aan. We zullen de school bezoeken en proberen de sfeer in kaart te brengen. Als wij een duidelijk beeld hebben van de structuren en werkwijze van uw onderwijsinstelling, kunnen wij u hiermee de best passende docent aanbieden . 

Deta-Vast

We gaan samen op zoek om de beste professional voor uw organisatie te selecteren. Bij dit selecteren staan drie zaken centraal:

  • Kennis & Kunde
  • Persoonlijke drive
  • Passend binnen het team

Wanneer er een passende medewerker is gevonden, sluiten we een detacheringsovereenkomst af. De medewerker heeft hierbij vanaf het begin dezelfde arbeidsvoorwaarden als een werknemer die bij u in vaste dienst is.
Voor u is deze constructie minder risicovol dan werving en selectie, omdat er slechts een uurtarief wordt betaald voor de periode dat ook daadwerkelijk arbeid is verricht.

Meer weten over wat Dozend voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op.